MP mapy

24.09.2005 | David Hořínek

V Multiplayerovém demu hry Vietcong 2 jsou sice jen dvě mapy, (tři, pokuď si zkusíte i druhé demo) ale i ty stačí, aby jste si udělali obrázek, zde je máte. 

Bridge



Depot


   
   
 
V této mapě si užijete impulsivní střelby v módech Deathmatch, Team Deathmatch nebo Capture the flag. Zde nejlépe poznáte skvělou fyziku, protože se nacházíme v prostředí tréningové arény pro vojáky. Všude se povalují sudy, lepenkové krabice a zbraně. V deathmatchy si ze začátku vyberete vojáka pouze s pistolí a pak můžete sebrat jakoukoli zbraň, což je velice efektní, pokud jí již máte tak ji však musíte odhodit a sebrat ručně. Najdete tu jak samopali, brokovnice, granáty, tak i kulomet.

Graveyard


Checkpoint


Junglepoint


Park


Trail 

 
Mapa, odehrávajcí se v džungli a hodíci se hlavně pro mod CTF. Obě strany od sebe odděluje malá říčka. Vietcongové začínají v malé vesnici a US forces v džungli s pár zákopy. Z obou stran se jde dostat na vyvýšenou skalku, (přes potok vede dřevěná lávka) ze které je pak skvělí výhled a dobře se z ní útočí na vlajku. Musím taky podotknout že sebrat vlajku a ve zdraví se vrátit do svého tábora, je úkol velice těžký a bez alespoň minimální koordinace ve svém teamu je to úkol těméř nemožný.
 

TigerFalls

 

 
Tato mapa se hodí spíše pro týmové taktizování. Mapa je zasazena do vietnamské džungle, ale spíše řídké. Dvě strany od sebe odděluje malá říčka, přitékající od Tygřích vodopádů. Cest je více. Můžete vyrazit říčkou, okolo ní, či přes most. Pro krytí je zde spousta pařezů a stromů. Občas se najde nějaký výbušný barel. Na mapě je také zřícené letadlo, u kterého začínají američané. Vietnamci na druhé straně.

WaterStation


 

Vietcong Centrála

Vitajte na novej Scorpions Vietcong Centrále (VCC). Niektorý poznali tento web keď tu bola ešte len stránka o VC2. Ale tomu je koniec. Teraz tu je VC1, FA, RD/RS a VC2 modul. Nehovorím že updaty budú bývať každý deň ale budú bývať minimálne 2-krát týždene. Dúfam že sa časom dostaneme medzi najlepšie weby o Vietcongu.

Ján "J" Trenčanský

1.8.2008